Vi invitere til debatt

stopp

Sted: Sagene samfunnshus, Kristiansandgate 2 i Oslo.
Tid: Onsdag 2. desember klokken 18-20

I samarbeid med «Stopp Hatprat» byr Norges Handikapforbund Oslo på en spennende debatt om temaet. Hvem har ansvaret for ytringene? Hvor går grensa mellom lovlige og ulovlige ytringer- og er ytringsfriheten absolutt? Og hva kan gjøres for å motvirke hatytringer?

Vi lader opp til FNs internasjonale dag for mennesker med nedsatt funksjonsevne ved å sette fokus på hets og hatprat, særlig på nett

. Slike ytringer er et økende problem i samfunnet vårt, og stadig flere grupper rammes, det være seg på grunn av etnisitet, kjønn, legning, nedsatt funksjonsevne eller annet.

Med oss i panelet har vi blant andre Jørgen Foss, tidligere leder i Landsforeningen for overvektige og kjent fra «Haterne», vi får besøk av TV2-journalist Håvard Kristoffersen, programleder i «Haterne» og Reidun Kjelling Nybø, assisterende generalsekretær i Norsk Redaktørforening.

Flere navn vil bli presentert fortløpende, så meld deg på arrangementet på Facebook, eller følg med på vår nettside oslo.nhf.no for å holde deg oppdatert!

Debatten er den del av NHF Oslos halvårlige debattserie «Oslo Funker», der vi setter saker som angår mennesker med nedsatt funksjonsevne på agendaen.

Vi oppfordrer til å bruke kollektivtrafikk for å komme til og fra møtet. Nærmeste busstopp er Sagene kirke.

For jevnlige oppdateringer: Meld din interesse på Facebook-arrangementet!

Les mer om Hatprat-samarbeidet!

hatprat
Skroll til toppen