Rullestolrally


Kjære alle organisasjoner og lag innen bevegelseshemning!

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere så flest mulig får vite om dette arrangementet som er helt gratis å delta på!

Litt om meg selv, dame på 57 år, bruker elektrisk rullestol utendørs
. I fjor kom jeg i kontakt med Haglebu Fjellstue og Håptimistforeningen, som har et samarbeid om å gjøre fjellet tilgjengelig for alle, med eller uten funksjonshemming.

Selv ble jeg rullestolbruker i godt voksen alder og visste lite om hva som finnes av utstyr og tilrettelegging for at jeg skulle kunne ha et tilnærmet liv som jeg hadde tidligere.

På Haglebu opplevde jeg å møte noen som virkelig ønsket å få til et sted uten institusjonspreg, men et helt ordinært sted hvor man kan reise på hyttetur med venner og familie. I den forbindelse foreslo jeg min «ville» drøm om at dette måtte være stedet for å holde et Mountain Rally med rullestol

Et sted hvor man kunne få se og teste hva som finnes av hjelpemidler for bevegelseshemmede i natur og terreng. Samtidig kunne også venner og familie få prøve hvordan det var å kjøre rullestol og ha en dag med lek og konkurranser. Haglebu Fjellstue svarte et ubetinget JA.

Jeg startet som frivillig på prosjektet i januar, helt uten noen form for midler… kun min egen overbevisning om at dette var noe som virkelig trengtes.

Nå kan jeg endelig fortelle om min utrolige reise frem til i dag, og invitere til et unikt arrangement på Haglebu 28. juni. Jeg har bare møtt velvilje og positivitet hele veien og dette overgår alt jeg hadde trodd kunne skje, dette er virkelig magisk!

Mange sponsorer har stilt opp, samt 15 leverandører av hjelpemidler til bevegelseshemmede. Det har gjort at vi nå har kunnet leie et stort «telt/hall» med plass for en hjelpemiddelmesse og en scene.

Ordføreren kommer, en profesjonell rally-speaker kommer for å få opp stemningen rundt vårt «rally», bilen fra den norske filmen Børning kommer, Hanne Sørvaag m/Trio kommer for å holde konsert. Og jeg har også sendt invitasjon til Kongefamilien og Helse- og omsorgsminister Bent Høie, håper de ser verdien i dette og kommer.

Dette er et gratis arrangement for alle og vi er nå i gang med å sende ut invitasjoner til alle organisasjoner, lag og lokallag som er koblet opp mot bevegelseshemmede i Norge og deler av Sverige. I tillegg inviterer vi også dagsentre, rehabiliteringsplasser, ergoterapeuter og andre det måtte gjelde.

Et firma stiller med gratis buss t/r Oslo – Haglebu denne dagen, dette er ikke en buss tilpasset rullestoler, men kanskje deres organisasjon/lag kan lage til en aktivitetsdag hvor dere kan leie en tilpasset buss til deres medlemmer og komme i sammen på denne dagen.

Vi oppretter også en side på: www.facebook.com/mountainrallyrullestol hvor vi oppfordrer alle organisasjoner m.m. til å dele vår side. I tillegg vil det bli noe annonsering, og en pressemelding da vi håper på god pressedekning.

Så vil dere være så snille og formidle invitasjonen som er vedlagt til deres kontakter/medlemmer. Ring meg gjerne hvis dere har noen spørsmålJ

Med vennlig hilsen  For Hagelbu Fjellstue  Heidi Rygh  Mobil 906 12339

Skroll til toppen