Boklansering og debatt: Nakken – det svake punkt

Litteraturhuset Bergen, auditoriet-torsdag 10. nov kl. 18 – 20

Lege Knut Birger Kvist presenterer boken i samspill med Espen Rognaldsen i Nakke- og kjeveskaddes landsforening, etterfulgt av spørsmål fra publikum.

Nakken påvirker kroppen på forskjellige måter. En nakkeskade kan føre til omfattende problemer med helsen, som migrene, allergier, reumatisme, ME eller hjerteproblemer.

Denne boken presenterer konsekvensene og behandlingen av et skadet nakkeledd på en klar og forståelig måte. Resultatet har blitt et oppslagsverk for leger, terapeuter og pasienter som vil vite nøyaktig hva som skjer i nakken.  

Nakkeskader og følgestilstander vil ofte kreve tverrfaglig utredning og behandling. Vi ønsker å sette søkelys på dette. Boken er oversatt fra tysk av lege Knut Birger Kvist, som har lang erfaring med nakkeskader.  

Forfatter av boken Dr. Bodo Kuklinski er spesialist i medisin og direktør for Diagnostikk- og terapisenteret for miljøsykdommer i Rostock, Tyskland. Gjennom sine detaljerte observasjoner, målrettet diagnostikk, kunnskap innen biokjemi og sine vitenskapelige utvekslinger med andre kritisk tenkende terapeuter og forskere, oppdaget han hvordan en ustabil nakke kan påvirke hele kroppen. Han utviklet terapien basert på tre søyler som er beskrevet i denne boken. Kuklinski har allerede publisert en rekke bøker om mikronæringsstoffer og er overbevist om at mange av sykdommene vi i dag bare ser på som skjebnesvangre faktisk kan behandles med enkle og rimelige midler.

Skroll til toppen