Hanne (28) reiste til London: – Det tok en halvtime å finne ut av det norske leger har fundert på i sju år

I sju år hadde norske leger forsøkt å finne årsaken til Hannes uutholdelige nakkesmerter som gjorde at livet måtte leves i mørket. – I London fikk jeg svaret på en halvtime, forteller hun.

Hun er blitt diagnostisert med alt fra fibromyalgi til ME og psykisk sykdom de siste syv årene, ettbarnsmora Hanne Engebretsen, som i dag er bosatt på Skjetten. 28-åringen sier hun til slutt begynte å tvile på sin egen psyke. At det var slik legene sa. At smertene var noe hun innbilte seg.

– Det hele startet med en senebetennelse i armen som ikke ville gi slipp. Smertene krøp så oppover i armene og skuldrene og slapp aldri, forteller Hanne som for sju år siden var i full jobb og en aktiv rytter på fritida.

Les hele saken her.

an.no 30.04.2018

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.