I en omfattende operasjon har de skrudd fast Benedictes hode og nakkevirvler: – Jeg var åpen for at jeg kunne dø

Norge Rundt: – Jeg merker store positive forandringer etter operasjonen. Så å si alle de gamle smertene er borte, sier Benedicte Iselin Johansen (24).

Endelig er hun kommet hjem etter den omfattende operasjonen hun hadde i Barcelona den 8. februar. Fem uker har hun oppholdt seg i Spania. Den sårt trengte nakke- og hodeoperasjonen hvor de har skrudd fast alle syv nakkevirvlene og hodet, beskriver Benedicte selv som ekstremt vellykket, skriver iFinnmark.

iFinnmark har ved flere anledninger skrevet om Benedicte som har levd i et konstant smertehelvete etter en liten bilulykke i 2014. Det var etter en utredning i London i 2017 hvor hun blant annet tok en stående MR at fikk hun beskjed om at det er stor instabilitet i overgang hode, nakke og helt ned til den syvende nakkevirvelen.

Les hele saken her. 

Avisa Nordland 22,03,2018

Dette innlegget ble publisert i Helse, Nyheter. Bokmerk permalenken.