Nakkebrudd i skibakken – sendt hjem fra legevakten.

Av Jenny Ulstein Publisert:03. mars 2018, kl. 08:05

Andreas pådro seg et brudd i den ene nakkevirvelen i Funkelia, men opplevde at hverken skisenteret eller legevakten tok saken alvorlig. Fem dager senere ble han operert på Ullevål sykehus. – Legene har sagt at bruddet var ustabilt og presset inn mot ryggmargen, og at det kunne ha fått fatale konsekvenser. Han kunne blitt lam. Det sier Jane Roligheten til Laagendalsposten onsdag kveld, på telefon fra barneavdelingen på Ullevål sykehus. Sønnen hennes, Andreas ble operert for brudd i C5, den femte nakkevirvelen, etter et fall i skibakken i Funkelia. Fra han falt, og til det ble avdekket brudd i nakken – tok det fire dager.

Les hele saken her.

Dette innlegget ble publisert i Helse, Nyheter. Bokmerk permalenken.