Benedicte lever i et smertehelvete: Må ut med over en halv million for operasjon

Norske myndigheter vil ikke dekke operasjonen som Benedicte Iselin Johansen skal ta 8. februar 2018. Nå har venner og familie slått ring om 24-åringen, og startet en innsamlingsaksjon for å hjelpe den desperate jenta.

Så langt har det kommet inn omkring 270.000 kroner gjennom Facebook-siden «Innsamlingsaksjon for Benedicte Iselin Johansen», en side hvor Benedicte også oppdaterer jevnlig om hvordan hun har det, og hvordan de ligger an frem mot operasjonen som har en prislapp på over 600.000 kroner.

– Det er en stor operasjon og vi er livredde hele familien, spesielt siden det er i et annet land, forteller hun til ifinnmark.

Les hele saken her.

An.no  08.12.2017

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.