Malin ble løftet på fest, falt, brakk nakken og ble lam fra halsen og ned

[Rana Blad:]Det er historien om hvordan man kan lykkes dersom alle samarbeider: Arbeidsgiver, arbeidstaker, NAV-kontor, Hjelpemiddelsentral og Arbeidslivsenter. Og ikke minst historien om Malin og arbeidsgiverens driv og sterke vilje.

Fire år etter ulykken har hun byttet ut stillingen som legesekretær med jobb i Ice Drift, et driftsselskap som jobber med alt fra veivedlikehold, kranbiler, brøyting, til massetransport og skilting/dirigering.

Det er historien om hvordan man kan lykkes dersom alle samarbeider: Arbeidsgiver, arbeidstaker, NAV-kontor, Hjelpemiddelsentral og Arbeidslivsenter. Og ikke minst historien om Malin og arbeidsgiverens driv og sterke vilje.

– Vi har fått til det vi lenge trodde var umulig, sier daglig leder og eier Arne Thoresen, som også har vært Malins stefar gjennom mange år.

Les hele saken her.

Avisa Nordland / Rana Blad 25.11.2017

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.