Velkommen på kurs- helt sjef

Er du mellom 15 og 17 år og har langvarige helseutfordringer? Har du lyst til å treffe andre unge i liknende situasjon, dele  erfaringer og få tips om hvordan mestre hverdagen?

Helt sjef! er et mestringskurs for deg mellom 15 og 17 år med langvarige helseutfordringer. I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende  situasjon, dele erfaringer og få tips om hvordan du kan møte helse- utfordringene som ung  – både med tanke på skole, foreldre, venner og fritid. Mestringskurset ledes av fagpersoner som har god erfaring med ungdom og mestring.
Hensikten med kurset Målet med kurset er at du selv skal ta styringen over, og kunne mestre, sentrale områder i livet ditt.

Tilbudet består av seks samlinger med ulike tema. Du kan dele dine erfaringer og få kunnskap som kan være bra å ha i hverdagen din.
Kursinnhold  Meg som ung • Å være god nok – hva er viktig for meg nå? • Følelser og sånt • Gi og ta – hva er gode relasjoner? • Familie og venner – viktig men vanskelig • Sjef i eget liv

Målgruppe Ungdom mellom 15 og 17 år som har langvarige helseutfordringer.  Er du yngre eller eldre og ønsker å delta, ta kontakt.

Kursstart Obligatorisk informasjonsmøte for ungdom og foresatte onsdag  11. oktober kl. 16.30–17.30.
Tidspunkt/varighet 6 onsdager i tidsrommet 25.10.17 til 3.1.18, kl. 16.30–19.00.
Kurssted  Rygge familiesenter, Varnaveien 35, 1526 Moss
Antall deltakere Inntil 12
Pris Kurset er gratis
Servering Det vil bli servering før kursstart

Dette innlegget ble publisert i Helse, LFN Østfold. Bokmerk permalenken.