Duracell-kanin på halvt batteri

ninanordheimLivet kan endre seg på få sekund og hverdagen kan brått bli en annen. Det fikk Nina Nordheim (39) erfare en julidag i 2009. Hun gikk fra å være en aktiv arbeidstaker til å bli ufør, på grunn av en ulykke. Nå tar ting lengre tid, men hun er like kreativ som før.

En varm sommerdag, den 2. juli 2009 setter Nina seg i bilen. Hun har levert datteren Sofie i barnehagen og skal videre. Nina svinger ut på Nordstrandveien, kikker i bakspeilet og ser en lastebil i det fjerne. Trafikken gjør at hun må vente. En møtende bil blinker med lysene, noe som får Nina til å undre. Så smeller det bakfra og det blir mørkt. Lyden av bilen som fyker av sted og skraper i metall sitter som støpt i minnet. Nina har vondt i ansiktet og kjenner et voldsomt sinne. Full av adrenalin, forferdelig forbanna. 

Les hele saken her.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.