Rapport kunnskapssenteret

magnetMagnetresonanstomografi  ved undersøkelse av nakkeskade av 2014.

Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten fremskaffer og formidler kunnskap om effekt av metoder, virkemidler og tiltak og om kvalitet innen alle deler av helsetjenesten. Målet er å bidra til gode beslutninger slik at brukerne får best mulig helsetjenester. Kunnskapssenteret er formelt et forvaltningsorgan under Helsedirektoratet, men har ingen myndighetsfunksjoner og kan ikke instrueres i faglige spørsmål.
Kunnskapssenteret vil takke Niels Gunnar Juel for å ha bidratt med sin ekspertise i dette prosjektet. Kunnskapssenteret tar det fulle ansvaret for synspunktene som er uttrykt i rapporten.  Les rapporten.
Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten Oslo, oktober 2014

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.